Μέθοδοι Πληρωμής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική κάρτα Visa και Mastercard

Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα (Visa και Mastercard)

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully.

Αντικαταβολή

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Paypal

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε έχετε την ευχέρεια μέσα από το σύστημά μας να διαλέξετε τρόπο πληρωμής.

Πληρωμή με Αντικαταβολή Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, και με τον τρόπο που ορίζετε εσείς. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι περίπου 2 € με ΕΛΤΑ και 3.5 € με Courier (ταχυμεταφορά). Αν έχετε παραγγείλει με αντικαταβολή τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ ή Courier (το ορίζετε εσείς κατά την παραγγελία) και ο χρόνος παράδοσης είναι 3 – 5 εργάσιμες μέρες μέσω ΕΛΤΑ και 1-3 εργάσιμες μέρες μέσω Courier (ταχυμεταφορά). Σε περίπτωση που η αγορά σας υπερβαίνει τα 50 € τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σας επισημαίνουμε ότι τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και είναι 4 € είτε πρόκειται για παραγγελία που αποστέλλεται μέσω ΕΛΤΑ είτε μέσω Courier.

Μετά την αποστολή των προϊόντων σας αποστέλλουμε mail με το οποίο σας ενημερώνουμε για την μέρα καθώς και τον μοναδικό αριθμό αποστολής της παραγγελία σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Αν επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό των αγορών σας στο λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς GR7401722720005272029358387 Είτε με την φυσική σας παρουσία στην τράπεζα είτε μέσω web-banking. Για αυτό δίνουμε το IBAN του λογαριασμού για να είστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση. Μετά την πιστοποίηση της κατάθεσής σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.