Πως να αγοράσω;

Καταρχήν πρέπει να γραφτείτε ως μέλος στην ιστοσελίδα.

 

Πως γίνομαι μέλος;

 

Κάτω από το πεδίο “Ο λογαριασμός μου” υπάρχει σύνδεσμος που λέει: «Σύνδεση/Εγγραφή». Πατάτε Eγγραφή και ακολουθείτε τις οδηγίες. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας θα σας αποσταλεί αυτόματα ένα mail ενεργοποίησης του λογαριασμού.

 

Σαν μέλος μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε και να τα κάνετε ”προσθήκη στο καλάθι”. Αφού τοποθετήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε στο ”Καλάθι”, τότε πατάτε τον σύνδεσμο ”Ταμείο” όπου εκεί βλέπετε το συνολικό ποσό των αγορών σας, τα είδη που διαλέξατε και επιλέγετε εσείς τον τρόπο που θέλετε να σας τα αποστείλουμε (Ελτά ή Courier) καθώς και τον τρόπο που θα μας πληρώσετε (αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική/προπληρωμένη πιστωτική κάρτα). Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, και με τον τρόπο που ορίζετε εσείς. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι περίπου 1,5 € με ΕΛΤΑ και 3.5 € με Courier (ταχυμεταφορά). Αν έχετε παραγγείλει με αντικαταβολή τα προϊόντα επιβαρύνονται με το τέλος αντικαταβολής και ο χρόνος παράδοσης είναι 3 – 5 εργάσιμες μέρες μέσω ΕΛΤΑ και 1-3 εργάσιμες μέρες μέσω Courier (ταχυμεταφορά). Σε περίπτωση που η αγορά σας υπερβαίνει τα 50 € τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Σας επισημαίνουμε ότι τα έξοδα της αντικαταβολής επιβαρύνουν πάντα τον παραλήπτη και είναι 4 € είτε πρόκειται για παραγγελία που αποστέλλεται μέσω ΕΛΤΑ είτε μέσω Courier.

 

Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να παραγγείλετε ότι σας ενδιαφέρει στο τηλέφωνο 2310-278301 ή να στείλετε Fax με την παραγγελία σας στον ίδιο αριθμό.